تاریخ : جمعه 25 خرداد 1397

پیام تبریک سرپرست دانشکده علوم پزشکی مراغه به مناسبت عید سعید فطر

به گزارش روابط عمومی، دکتر اصغر تنومند ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات فرارسیدن عید سعید فطر و حلول ماه شوال را تهنیت گفت. در متن پیام ایشان آمده است:
الحمدلله علی ما هدانا و له الشکر علی ما اولانا
ماه رمضان ماه ضیافت الهی و ماه رحمت و مغفرت حضرتش در حالی به پایان می رسد که بندگان صالح پروردگار از خوان بی منتش توشه گرفته اند و اسباب تعالی و تکامل خویش و نیل به قله های رفیع انسانیت را فراهم آورده اند.

خداوند منان را سپاسگزاریم که بر ما هم منت نهاد تا در کنار بندگان صالحش از این چشمه سار رحمت الهی بهره مند شویم.  و چه زیباست که  پایان این ضیافت عیدی است که نشانگر تحقق وعده های الهی برای پاداش دادن به بندگان خویش است. خوشا به حال آنان که در موسم رمضان، از نعمتهای بیکران الهی بهره ها برده و توشه ای ارزشمند و ماندگار برای فردای خود اندوختند .

اینجانب ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات و استجابت دعاها ، عید سعید فطر و حلول ماه شوال را بر تمامی همکاران ، اساتید ، دانشجویان و کارکنان دانشکده علوم پزشکی مراغه تبریک و تهنیت عرض نموده ، از خداوند سبحان توفیق بندگی و استمرار خدمت خالصانه و صادقانه را مسئلت دارم.

دکتر اصغر تنومند
سرپرست دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه

• در جمعه 25 خرداد 1397
  • توسط ???? ???? روابط عمومی ( پایگاه خبری وب دا)