تاریخ : يکشنبه 28 آبان 1402
کد 77

مسئول گزینش دانشکده علوم پزشکی مراغه با صدور پیامی فرارسیدن میلاد باسعادت حضرت زینب (س) و روز پرستار را تبریک گفت.

متن پیام حاج آقا پوربهنامی به شرح زیر است:
بسمه تعالی

روز پرستار تجلیل از یک قشر نیست بلکه روز تجلیل از کرامت انسانی است که انسانیت را در سنگ صبور بودن و التیام بخشیدن به همنوعان می بیند و هم نفس با بیماران، عمر و سلامتی خود را به مخاطره می اندازد پرستاری وظیفه سنگین و ارزشمندی است و پرستاران به عنوان رکن مهم عرصه بهداشت و درمان، همگام با سایر همکاران، با وجود سختی ها با صبوری در جهت تحقق اهداف بهداشتی جامعه، اهتمام جدی ورزیده اند.
فرارسیدن سالروز میلاد با سعادت بانوی صبر، حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار فرصت مغتنمی است تا ضمن تبریک این روز از زحمات پرستاران ساعی و دلسوز قدردانی کرد.
روز پرستار را خدمت تمام پرستاران گرامی تبریک و تهنیت عرض نموده و از درگاه خدای متعال، سلامتی و توفیق روزافزون این عزیزان را مسئلت دارم.
  • در يکشنبه 28 آبان 1402
  • توسط اداره گزینش