تاریخ : چهارشنبه 15 آذر 1402

دوره آموزشی شغلی دفتر نمایندگی گزینش دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد

اولین دوره آموزشی شغلی پرسنل دفتر نمایندگی گزینش دانشکده علوم پزشکی مراغه بصورت ویدئو کنفرانس در چهار روز برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی ، با عنایت و لطف خداوند متعال با همکاری دبیرخانه و اساتید محترم هیات مرکزی گزینش، دوره آموزشی شغلی بمدت چهار روز با عناوین (قانون گزینش و آیین نامه اجرایی آن،  ضوابط و معیارهای حاکم برگزینش، تحقیق در گزینش 1،  مصاحبه درگزینش1) همزمان با سایر دانشگاه های علوم پزشکی بصورت ویدئو کنفرانس در دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار گردید و ریاست محترم دانشکده با حضور خود در مجموعه واحد گزینش از نحوه برگزاری کلاس های  آموزشی بازدید نمودند و در آخر دوره ها آزمون بنحو احسن و اصولی برگزار شد.
حاج آقا پوربهنامی مسئول دفتر نمایندگی گزینش افزود جهت یادآوری و تداعی مطالب ارائه شده در دوره ها مقرّر گردید همکاران محترم بصورت چکیده مطالب هر دوره را در قالب پاورپوینت تهیه و در هفته های آتی درسالن کنفرانس برای پرسنل ارائه نمایند. امید است این دوره ها تداوم یافته و همکاران با تکرار و تمرین بتوانند در تحقیق و مصاحبه با استناد به آیین نامه گزینش عمل کنند و حق هیچ کسی ان شالله ضایع نگردد.

• در چهارشنبه 15 آذر 1402
  • توسط اداره گزینش